SEMARAK REFORMASI

LAGU SELOKA KEDAH

Friday, August 8, 2008

PEGAWAI KERAJAAN DIBERI AMARAN


Para pegawai kerajaan di sekitar PULAU PINANG terutamanya di beri amaran supaya tidak terlibat dengan kempen piliharaya PERMATANG PAUH.Mungkin sekiranya berkempen untuk calon kerajaan baru di benarkan itulah MALAYSIA yang demokrasi terpimpin ala2 3 abdul.Ketakutan pihak kerajaan semakin ketara kerana beberapa tindakan yang menafikan demikrasi di MALAYSIA di nafikan mentah2 oleh mereka tanpa merasa segan silu kepada negara luar.Seorang kawan saya bertugas di HOSPITAL KERAJAAN di PULAU PINANG telah menerima surat perkeliling supaya tidak terlibat di dalam sebarang kempen pilihanraya PERMATANG PAUH.Adakan adil semua tindakkan ini emmangdangkan menafikan hak rakyat menyokong mengikut ideologi masing2.Ini di namakan pembunuhan demokrasi yang ketara di MALAYSIA,demi kuasa sanggup mengenepikan hak dan kehendaka rakyat..Percayalah akan ada kakitangan kerajaan yang berkempen untuk BEE END tetapi tidak akan di kenakan tindakkan tetapi jika ada kakitangan kerajaan membantu parti selain BEE END mesti akan di kenakan tindakkan tatatertib dan mungkin kena posting di dalam hutan atau nun jauh di BORNEO.

2 comments:

atzmand said...

kawan baik saya dengan spontan mengeluh... "bila agaknya Tuhan nak cabut nyawa pak lah ni..."
saya terkejut & temenung kejap..
sampai tahap tu kebencian rakyat pada umno & bn..
tak kurang jugak yg secara bergurau kata nak tukar kerakyatan, nak lari pi brunei la.. pi australia la.... tak tahan.. sejahat2 yahudi pun tak seksa rakyat sendiri.. bayangkan..
susahnya jadi rakyat malaysia di zaman pak lah..

ladymariah said...

election permatang pauh kena make sure taktik kotor BN akan tumpas! God willing...